Zajvédőfalak

 

Az SW Umwelttechnik Magyarország Kft. az európai gyakorlathoz illeszkedően kidolgozott egy új zajvédő falrendszert, mely egyesíti a régi és új tapasztalatokat, mind a kivitelezés, mind a költséghatékonyság terén. Az új, gazdaságosabb teherhordó réteg kifejlesztésével – mely a korábbihoz hasonlóan, hosszúpados gyártási technológiával készül - termelékeny és gazdaságos előállítást tesz lehetővé. A továbbfejlesztett gyártógép speciális zajelnyelő réteget viszi fel a teherhordó rétegre. A teherhordó réteg egy 5 cm vastagságú feszített vasbeton elem, melynek betonminősége minimum C40/50. 

Az ÉMI által minősített rendszer legfontosabb eleme a hangelnyelő felülettel ellátott, különleges gyártási folyamat során kialakított kétrétegű elem. A speciális összetételű hangelnyelő elem a teherhordó kéreggel együttdolgozva biztosítja a funkció és az esztétika együttes megjelenését.

Utólag bármilyen kültéri festékkel a kívánt színre festhető.

Alkalmazási terület: autópályák, autóutak, vasutak, kiegészítő műtárgyak, transzformátor házak, hidak, egyéb zajforrások

SW UNO14 egyoldalú zajvédő falpanel A4 hangelnyelési fokozatú minősítést kapott, és a HEA160-as szelvények közé könnyedén elhelyezhető.

SW DUO22 kétoldalú zajvédő falpanel, mindkét oldalán A4 hangelnyelési fokozatú minősítést kapott, a HEA160 szelvények közé az elemek elhelyezését a falpanelek oldalainak szűkítésével oldottuk meg.

Vonatkozó műszaki specifikáció: MSZ EN 14388; MSZ EN 14388/AC szerint
Megfelelőség igazolása: Teljesítménynyilatkozat (CE) 

Részletes leírás az SW RENDSZEREK / SW ZAJVÉDŐ FALRENDSZER menüpontban vagy

bővebb felvilágosításért keresse kollégánkat:

Dévényi György
Tel. +36 24 620418 | Fax +36 24 620404 | Mobil +36 30 3267937
gyorgy.devenyi(at)sw-umwelttechnik.hu